Yeter 1. Bölüm izle
Yeter 1 Bölüm izle , Yeter ilk Bölüm izle , Yeter Dizisi ilk Bölüm izle , Yeter Dizisi 1 Bölüm izle , Yeter 1 Bölüm izle Tek Parça , Yeter 1 Bölüm izle Tek Kısım.








Aylin, beyin cerrahı olan doktor Yekta Harmanlı ile hayatını birleştirir. Doktor Yekta, hayatında her şeyin en iyi olmasını takık, sorunlu birisidir. Aylin bu adamla evlendikten sonra gerçek yüzünü görür ve gördükten sonra kabus gibi günler geçirmektedir. Evliliklerin ilk meyvesi olan Kaan, her geçen gün babası gibi olmakta ve ona benzemektedir. Aylin, tekrar hamile olduğunu öğrendiği an bu evlilikten kurtulabilmek için yakınındaki arkadaşlarının da desteğiyle bir plan hazırlar. Doğuracağı çocuğunu doğum yaparken kaybetmiş gibi gösterir ve aslında dünyaya gelen bu bebeği de, yıllardır çocuk sahibi olamayan abisi ile yengesine evlatlık olarak verir. Yengesi maddi çıkar karşılığında bu planı uygulamayı ve çocuğuna annelik yapmayı kabul eder. Aradan 5 yıl gibi bir süre geçmiştir. Aylin, kocasından kurtulmaya yetecek kadar parayı sağlamıştır fakat kocası bu paraları bulduğu an bunca yıl kurduğu plan bozulur. Öbür tarafta sırrını tutan yengesi, yeterli maddi desteği göremediği için sinirlenir. Bu sırrı sevgilisine anlatır. Sevgilisi de para koparabilmek adına Yekta'ya giderek tüm gerçekleri anlatır. Yekta gerçekleri öğrendikten sonra Aylin'in hayatı iyice içinden çıkılmaz bir duruma gelmiştir. Bu yaşananlarda en büyük desteği gençken sevdalısı olan Uras'tan görecektir.Yeter son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Esaret mi ? Cesaret mi ?


Yeter Dizisi Son Fragman
Yeter Dizisi Tanıtım 3 , Yeter Dizisi 1 Bölüm 3 Fragman , Yeter Dizisi Tanıtım Fragmanları , Yeter Dizisi Son Fragman , Yeter Dizisi Yeni Fragman , Yeter Son Fragman , Yeter Yeni Fragman , Yeter Son Fragman izle , Yeter Yeni Fragman izle.


Yeter Dizisi
Yeter Tanıtım Fragmanı 2 , Yeter ilk Bölüm Fragmanı , Yeter 1 Bölüm Fragmanı izle 2 , Yeter Dizisi 1 Bölüm 2 Fragman.

Yeter Tüm Bölümleri izle




















Yeter Tüm Bölümler , Yeter Tüm Bölümler izle , Yeter Bütün Bölümler , Yeter Bütün Bölümler izle , Yeter Dizi Bölümleri izle , Yeter Dizisi Tüm Bölümler , Yeter Dizisi Tüm Bölümler izle.

Yeter Dizi Konusu
Yakında ATV ekranlarında başlaması planlanan "Yeter"adlı dizi için artık beklemeye koyulduk. Çekimlerinin başlamasına çok az bir zaman kala senaryo da yavaş yavaş şekillenmeye başladı bile. Dizinin senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar kaleme alıyor ve bu ikilinin ufku bizlere iyi bir senaryonun geleceğini müjdeliyor olacak.

Son dönemlerde dizilerde iyi bir çıkış yakalayan ATV Yeter Dizisi ile bu çıkışını sürdürmek istiyor.


Çaresiz bir annenin çocuğu için söylediği yalan, girdap gibi çevresindeki herkesi içine çeker. Hayatlar alt-üst olurken; karı-koca arasında yaşanan psikolojik savaşta, kadın kahramanımızın iki seçeneği vardır: Ya esarete teslim olacak ya da cesaret göstererek çocuklarına ve kendine yeni bir hayat kuracaktır...




Yeter Nerede çekiliyor , Yeter Dizisi Nerede çekiliyor , Yeter Dizisi Hangi Semtlerde çekiliyor , Yeter Dizisi Hakkında Bilgi , Yeter Nerede çekiliyor.


Yeter Dizisi Nerede Çekiliyor ?

Çekimler kısa bir süre önce başlayan "Yeter"izleyicinin merakla beklediği bir yapım olarak dikkat çekiyor.
ATV ekranlarında başlayacak olan dizinin kadrosunda
Pelin Karahan ve Yurdaer Okur rol alacaktır.
Bu isimlerin haricinde dizide bir çok ünlü
oyuncunun rol alması bekleniyor.



YETER NEREDE ÇEKİLİYOR ?


Çekimlerinin başladığını duyduğumuz
 Yeter Dizisiçekimleri Beykoz'da başladı.
Tam olarak çekim yeri ise Zekeriyaköy ve Beykoz Kundura Fabrikası
 oldu.
Bu fabrikada bir çok dizinin çekimine daha önce de şahit olmuştur.
Koliba Film tarafından hazırlanan dizi için
Bu fabrikada özel bir plato oluşturuldu.


Yeter Dizisi
Yeter , Yeter izle , Yeter Dizisi izle , Yeter Tanıtım Fragmanı , Yeter 1 Bölüm Fragmanı , Yeter Dizisi Tanıtım Fragmanı izle.


Yeter Tanıtım Fragmanı

ATV Ekranlarında Oynayacak Olan
YETER Dizisi için Zaman Yaklaşıyor..

İlk Tanıtım Fragmanı izleyicileri ile Buluştu
Başrol Olarak Oynayacak Olan
Pelin Karahan ve Yurdaer Okur
Biz izleyenlere Müthiş Bir Hikaye ile Geliyor..

Atv Yeter Dizisi çok Yakında Sizlerle..

Yeter Dizisi
Yeter Dizisi Oyuncu Kadrosu , Yeter Oyuncu Kadrosu , Yeter Dizisinde Kimler Oynayacak , Yeter Dizisinde Kimler Oynuyor , Yeter Dizi Oyuncuları.


ATV ekranlarının yeni yüzü olması beklenen Yeter Dizisi için artık geri sayıma geçtik.Tanıtım Fragmanı için yapılan çekimlerde soğuk sularda gördüğümüz Pelin Karahan dizinin başrol kadrosunda kendisine yer buldu. Yeter Oyuncu kadrosu içerisinde kendisine üst sıralarda önemli bir yer bulan bir diğer oyuncumuz ise Yurdaer Okur oldu. Dizinin kadrosunda bu isimler hariç başka yıldız oyuncuların da yer alacağını belirtelim.



Yeter kadrosunda, Korel Cezayirli, Ayşin Yeşim Çapanoğlu, Selen Domaç, Tolga Evren gibi isimlerin yer alması kesinleşti ve bu isimlerin yanında ünlü oyuncuların da yer alacağını belirtelim.

Aile içi şiddetin ortaya çıkardığı duygusal ve toplumsal travmaları da gözler önüne serecek, farklı ve etkileyici senaryosuyla kısa zamanda izleyicilerin ilgi odağı olacak YETER, Aralık ayında atv ekranlarına gelecek.

Yeter Dizisi
Yeter Dizisi , Yeter Dizisi Ne Zaman , Yeter Dizisi Hangi Kanalda , Yeter Dizisi Hakkında , Yeter Dizisi ilk Bölüm , Yeter Dizisi Fragman.


Yeter Dizisi Ne Zaman Başlayacak
Çekimleri yeni başlayan dizinin Ocak ayında yayınlanması planlanıyor.

ATV ekranlarının fenomen dizisi olması beklenen YETER
Adlı yapım için artık çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.
Güzel oyuncu Pelin Karahan'ın yeni dizisi olan
Yeter Dizisi bizleri ekranlara kilitleyecek bir yapım olması bekleniyor.

Farklı hikayelerin ekranlarda yayınlamasını isteyen
Tv izleyicisi işte tamda aradığım yapım bu diyecek bir dizi ile buluşacak.
Peki Yeter Dizisi Ne Zaman Başlayacak ?
işte bu sorunun cevabını sizlerle çok yakında paylaşacağız.
Çekimleri ilerleyen günlerde başlayacak olan
Yeter'in tüm hızı ile çekimlerinin sürmesi ve
Bir an önce Yeter Dizisi Teaser ile kaşımıza çıkmasını bekliyoruz.
Şuan ki görüntüye göre dizimizin başlaması
Ocak ayını bulacak gibi gözüküyor.